Opdateret trackerliste

Her finder i senest opdateret trackerliste.

Dieser Beitrag hat 2 Kommentare

 1. Esben Pilegaard

  Kære SmilRace

  Hvorledes og hvornår modtages trackere.

  1. faaborgsejlklub

   Hej Esben,

   Vi har i mandags sendt mail til alle deltagere om dette. Se mailen herunder og tjek evt. din spam indbakke, hvis du ikke har modtaget mailen.

   Hej alle sejlere – her er sidste nyt inden skippermødet!

   Nu nærmer tiden sig til den første SMILE RACE. Vi glæder os til at se jer. Fredag klokken 20 er der skippermøde på youtube, hvor du skal have en youtubekonto, hvis du ønsker at skrive kommentarer. Du kan sagtens se skippermødet uden en konto.

   På smilerace.dk kan du under opslagstavlen bl.a. finde link til skippermødet.

   Alle både skal sejle med tracker. Både der har hjemhavn uden for Fyn med undtagelse af Kolding, vil få tilsendt tracker med pakkepost. Resten skal hente tracker hos en lokal fordeler:

   Faaborg: Jakob Frost, torsdag mellem kl. 18-20 i Faaborg sejlklub, mobil 20166609
   Svendborg: Flemming Fjord, afhentes torsdag mellem 17-19 i Troense Sejlklub, mobil 72275703
   Nyborg: Marianne Holmer, torsdag mellem 20-21 i Nyborg Sejlforening, mobil 60112605
   Odense, Bogense og Kerteminde: Remi Provst, torsdag mellem 18-20 i Sejlsportscenteret i Kerteminde eller alternativt i Odense på adressen: Landbrugsvej 2, 5260 Odense S fra 8.30-16.30 onsdag eller torsdag, mobil 26363340
   Kolding: Morten Leth-Jessen, onsdag mellem 14-16 i Kolding Bådelaug, mobil 28947033
   Assens: Bjarne Ravn Uberg, torsdag 17-19 bro E plads 43 i Assens Marina, mobil 20892022

   Dit deltagernummer er også dit nummer på din tracker! Se vedhæftede deltagerliste, hvor du også kan se hvor du skal afhente din tracker. Trackerlisten er også lagt på smilerace.dk. Alle trackere skal afleveres til de samme personer efter endt sejlads. På forhånd tak.

   Hvis man bliver opmærksom at ens tracker ikke virker, skal man sende en sms til vores bureau, til Michael på mobil 28956973, når man passerer de start/målliner, som vi har hele vejen rundt om Fyn – se opdaterede sejladsbestemmelserne her og på smilerace.dk.

   I hver startby vil der være et løb for hver af de startende grupper (DH, Dobblehanded, Flerskrog og tursejlere), hvor der er præmie til hver 5. startende kapsejlende båd. Desuden trækkes der lod blandt tursejlerne for hver 5. startende båd. Der vil være overaltpræmier ligeledes i hver af de 4 kategorier.
   Der er også præmier i den sjove afdeling: Hurtigste sejltid, langsomste sejltid, hurtigste trackede topfart, de 3 bedst placerede fra hver startby i konkurrence mod de 3 bedste fra de andre startbyer, bedste tur-beretning sent til sejlads@smilerace.dk inden mandag kl. 12, billede fra turen lagt på Smile Races Facebook side med flest likes inden mandag kl. 12, billede af bedste aftensmad lagt på facebooksiden for Smile Race (kapsejladsudvalget bestemmer), den båd med hjemhavn længst fra startlinien, den klub med flest deltagende både.

   Med venlig hilsen
   Holdet bag Smile Race

Schreibe einen Kommentar